Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Affiliate

iCrew Affiliate partner program

A módszer, ami online pénzt keres neked..

Regisztrálj az iCrew.hu weboldalra!
Nyomd meg a belépést gombot az oldal tetején, majd regisztrálj be a lehetséges módszerek egyikével! • Érdemes a Google, vagy a Facebook menüpontot választanod, hogy ne kelljen megjegyezned mégegy jelszót.
Töltsd ki az alábbi űrlapot
Hogy bekerülj a rendszerünkbe, így a pénzügyi osztályunk tudni fogja, hogy milyen módon tudjuk majd kifizetni neked az összegyűjtött jutalékodat! Válj iCrew Affiliate taggá és keress pénzt bárhonnan!
Menj be az iCrew.hu oldalon az Affiliate menüpontba
Az “Üdvözöljük, név / Fiók / Affiliate” helyen találod. Az oldalon minden termék után automatikusan jár neked 1% az értékesítésed után, valamint bizonyos termékek esetén magasabb, kiegészítő jutalékot is jóváírunk a számodra. Az admin felületeden egyértelműen tájékozódhatsz majd, hogy melyik termékek hirdetésével milyen összegre számíthatsz, amennyiben érkezik egy eladás.

Az esemény oszlop leírja a számodra, hogy rendelés esetén kapod meg a jutalékodat, ami a rendelés teljesítését követően íródik jóvá, és válik a számodra kikérhetővé a rendszerünkből.
Amennyiben rákattintasz a fenti képen mutatott “1 db” gombra, akkor láthatod pontosan, hogy melyik az a termék, amire a meghatározott jutalékot kapod.

A fenti linken találhatod meg a jutalékos rendszerben résztvevő 500GB-os OWC “Pendrive - SSD” eszközt, ami pl. kiváló megoldás a MAC számítógépek biztonsági mentésére. Amennyiben lejjebb görgetsz az előző oldalon, megtalálod ennek a terméknek a linkjét, ami valójában a lényeg.

Egyszerűen csak kattints jobb gombbal a Másold ki a linket! gombra, és tedd be ezt a linket egy általad létrehozott hirdetésbe, küldd el egy barátodnak, linkeld be egy instagram storyba, TikTok videóba, vagy ahol szerinted a legjobban teljesítene! – Egy a lényeg. Juttasd el annak az embernek, aki legnagyobb eséllyel meg fogja vásárolni a terméket!
Csatlakozz a Telegram csatornánkhoz!
Ezen a felületen fogjuk neked első kézből jelezni, hogy melyik termékekre milyen jutalékokat adunk éppen, hány darab van belőle készleten, vagy mennyi elérhető, ebből pedig már tudsz számolni, hogy milyen csatornán lenne a legérdemesebb meghirdetned az adott terméket Ezen felül pedig kíváncsiak vagyunk a véleményedre, hogy milyen új termékeket hozzunk be, amik szerinted jól mennének, illetve ez a fő kommunikációs csatornánk, itt egyeztetünk majd az online meetingekről, kérdéseidről, stb.
Kattints ide és csatlakozz!
Kifizetési információk
Hogyan történnek a kifizetések? Az Affiliate rendszerben jóváírt jutalék tartalmazza az ÁFÁ-t is, ezért a következő módokon tudunk fizetni a számodra:
  • Amennyiben ÁFA körös céged van Kérd ki az oldalon a jutalékodat, majd állítsd ki hó végén részünkre a kikérhető jutalékod összegével a számlát. Az összeg ÁFÁ-val együtt értendő!
  • Amennyiben ÁFA körön kívüli céged van, amivel számlázhatsz cégnek A teljes összegyűlt jutalékodat oszd el 1,27-tel, és ezt az összeget, (a nettót) számlázd ki a részünkre!
  • Amennyiben nincs céged A regisztrációs űrlapon töltsd ki az adataidat, így a könyvelésünk bészámfejteni fogja a jutalékodat. Az összegyűlt jutalékod fedezi majd az összes bejelentésedből származó költségünket. Ebből fogja kiszámolni a könyvelésünk, hogy mennyi járulékot utalunk majd utánad, valamint mennyi bért küldhetünk ki az általad megadott bankszámlaszámra.