Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Újszerű iPhone SE 2020 64GB Piros

79.990 Ft

"Ó, drága lakosok! Figyelemre méltó hírrel szolgálunk nektek, mely a legmodernebb technológiák rajongóinak körében biztosan nagy visszhangot vált ki! Az iPhone SE 2020, egy igazán jó mobilkészülék, amely a lehető legjobb minőséget és funkcionalitást kínálja a legmodernebb alkalmazásokkal együtt. Nem ámítás, mostantól sem üvölteni, de madzagot bogozni sem kell! Mert ez vezetékektől mentes technológia!

A 64GB-os memóriájának köszönhetően több mint elég helyet biztosít a képeknek, zenéknek és videóknak, így bárhol, bármikor elérheti a kedvenc tartalmát. Ráadásul a piros színvilág és a gyönyörű állapot teszi a készüléket igazán különlegessé.

Egy szó, mint száz, ez a készülék tökéletesen megfelel mindenki igényének, aki a legmodernebb technológiát keresi, és a legjobb minőséget szeretné birtokolni. Több darab is elérhető belőle, így ha barátjának is szeretne egyet venni, nincs akadálya.

Az ár, melyet kérünk érte, ÁFÁ-val együtt 79.990 forint. Az ár nem magas, ha azt nézzük, hogy milyen kiváló minőségű készüléket kap. Érdemes rápillantani, ha szeretne egy kiváló minőségű, modernebb készüléket birtokolni.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, látogasson el hozzánk még ma, nézze meg a világhálós oldalunkon és vegye meg az iPhone SE 2020 64GB-ot a legjobb áron! Kérjük, hogy ne hagyja ki ezt a lehetőséget, mert biztosan nem fog csalódni benne. Várjuk Önt szeretettel!"

SKU: USZSE2020RED64
Elérhetőség: 6 db készleten
Szállítási díj: 2.790 Ft