Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MacBook Pro 14" M2 Pro 1TB: A Kreatív Szakemberek Tökéletes Eszköze, Kiváló Ár-Érték Aránnyal

MacBook Pro 14" M2 Pro 1TB / 16GB: A Kreatív Szakemberek Álma

A technológia folyamatos fejlődése mellett egyre fontosabbá válik, hogy a kreatív szakemberek olyan eszközökkel dolgozzanak, amelyek nemcsak a jelenlegi igényeiket elégítik ki, hanem hosszú távon is megbízható partnerek lesznek. A MacBook Pro 14" M2 Pro 1TB / 16GB egy ilyen gép – erős, modern, és minden tekintetben a legjobbat nyújtja.

 

Miért imádni fogod a MacBook Pro 14" M2 Pro-t?

Ez a MacBook különösen a videóvágók, hangmérnökök és egyéb kreatív területeken dolgozók számára készült, akik egy megbízható, hosszú élettartamú eszközt keresnek. A MacBook Pro 14" M2 Pro teljesen új, bontatlan állapotban érkezik, európai billentyűzettel, és az ár már tartalmazza a magyar billentyűzetkiosztásra való átállítást is. Ez azt jelenti, hogy a kibontás után azonnal munkára kész!

 

Kiváló ár-érték arány

Az ára bruttó 799.990 forint, ami már tartalmazza az ÁFÁ-t is, így a vállalkozások számára különösen kedvező lehetőség. Az M3 Pro modellhez képest, amely jelenleg 999.990 forintért kapható, a MacBook Pro 14" M2 Pro több mint 200.000 forinttal olcsóbb, miközben ugyanazt a prémium Apple élményt nyújtja.

 

Teljesítmény, amely inspirál

A MacBook Pro 14" M2 Pro legújabb M2 Pro chip-je egy 12-core CPU-val és egy 19-core GPU-val rendelkezik, ami lenyűgöző sebességet és teljesítményt biztosít. Legyen szó videószerkesztésről, hangfeldolgozásról vagy grafikáról, ez a gép mindent könnyedén kezel. A 16GB RAM és az 1TB SSD pedig gondoskodik arról, hogy soha ne kelljen aggódnod a tárhely vagy a memória miatt.

 

Korlátozott készlet – siess!

Ez a modell jelenleg rendkívül limitált példányszámban elérhető, és partnerünknél mindössze 90 darab áll rendelkezésre. Az első körben csupán 4 darabot kapunk, és ha ezek elfogynak, a készlet nem lesz pótolható, mivel ez egy kifutó széria. Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, mert ha egyszer elfogy, nem lesz több!

 

Miért érdemes most megvásárolni a MacBook Pro 14" M2 Pro-t?

Ha egy hosszú távú, megbízható és erős gépet keresel, amely minden kreatív igényedet kielégíti, a MacBook Pro 14" M2 Pro 1TB / 16GB tökéletes választás. Kiváló teljesítményt nyújt, verhetetlen áron érhető el, és még az ÁFÁ-t is visszaigényelheted. Ne várj, rendeld meg most, mielőtt kifogy a készlet!


Összegzés: A MacBook Pro 14" M2 Pro 1TB / 16GB ideális választás mindazok számára, akik egy erős és hosszú távú gépet keresnek kreatív munkáikhoz. Az M3 Pro modellel összehasonlítva kedvezőbb áron érhető el, és limitált darabszám miatt érdemes mielőbb dönteni a vásárlás mellett.


Rendelés lehetséges e-mailben az andras@icrew.hu címen, valamint Whatsappon a wa.link/icrew linken, és telefonon is a +36 30 624 5251-es telefonszámon.

Tartalomhoz tartozó címkék: Használt készlet MacBook